Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ

 Η διαδικασία της μύησης και του τρόπου με τον οποίο δημιουργεί μεταμόρφωση στους ανθρώπους έχει μπερδέψει τους πνευματικούς αναζητητές και τους σκεπτικιστές για αιώνες. Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες έχουν ξεκινήσει να επιλύουν αυτό το μυστήριο, αποκαλύπτοντας ευρήματα που δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ της λεκτικής εκφοράς και του ανθρώπινου DNA. Ρώσσοι επιστήμονες έχουν αποκαλύψει ότι το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό διαδίκτυο, με στοιχεία που δείχνουν ότι το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες. Αυτή η σύγχρονη επιστημονική γνώση ήταν γνωστή στους βεδικούς rishis (σοφούς) από παλιά και έχει μεταβιβαστεί ανά τους αιώνες από τον έναν πνευματικό δάσκαλο στον άλλον. Ο Raghupati Yogi, ο πνευματικός δάσκαλος του Νιτιανάντα, του μεταβίβασε πως η εκμάθηση της σανσκριτικής γλώσσας και η προφορά των σανσκριτικών μάντρα (ένας ήχος, μια συλλαβή, μια λέξη ή μια ομάδα λέξεων που θεωρείται ότι είναι ικανά να δημιουργήσουν μια πνευματική μεταμόρφωση μέσα στο άτομο) ήταν γιόγκα για τον εγκέφαλο. Ο Νιτιανάντα συνειδητοποίησε ότι αυτό ήταν αληθινό όταν διαπίστωσε αυτό το φαινόμενο κατά τη διάρκεια των ημερών που περιπλανιόταν στα μήκη και πλάτη της Ινδίας ως μοναχός. Είδε ότι οι άνθρωποι που μίλησαν με μια καλλιεργημένη γλώσσα συμπεριφέρθηκαν και έζησαν πολιτισμένα. Το πρότυπο της γλώσσας που μιλούσε ένας άνθρωπος επηρέαζε άμεσα τον τρόπο με τον οποίο ο άνθρωπος αυτός σκεφτόταν και ζούσε τη ζωή του. Βρήκε ότι η γλώσσα και τα λόγια δεν είναι παρά η αντανάκλαση του DNA μας.
Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ
 Η άλλη σημαντική ανακάλυψη από αυτούς τους επιστήμονες είναι ότι το DNA μας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί από την ομιλία, όταν οι λέξεις διαμορφώνονται σε σωστούς φορείς συχνοτήτων. Ο Νιτιανάντα το εξηγεί περαιτέρω και λέει ότι όταν οι Ουπανισάδες (συλλογή πνευματικών κειμένων που αποτελούν τη βάση της ινδουιστικής θρησκείας) ψάλλονται από μια ομάδα ανθρώπων των οποίων το DNA έχει ήδη μεταβληθεί, ακόμη και το κοσμικό DNA μπορεί να μεταβληθεί. Αυτή η αλήθεια εφαρμόστηκε στη Βεδική παράδοση με ψαλμωδίες των μάντρα και homas (τελετουργίες στις οποίες οι προσφορές γίνονται σε αφιερωμένη φωτιά) για να φέρουν βροχή. Το DNA μας μπορεί επίσης να επαναπρογραμματιστεί, απλά με το να βρίσκεσαι στην παρουσία ήδη επαναπρογραμματισμένου DNA. Ο χώρος που επαναπρογραμματίζεται από το επαναπρογραμματισμένο σώμα του Δασκάλου ονομάζεται «ενεργειακό πεδίο». Απλά με το να υπάρχει κάποιος σε αυτό το ενεργειακό πεδίο, μπορεί να επαναπρογραμματίσει το DNA του.
 Οι ανακαλύψεις που παρουσιάζονται από αυτούς τους ερευνητές, αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως οι επιβεβαιώσεις και τα λόγια από τους φωτισμένους δασκάλους επηρεάζουν άμεσα το σώμα και το μυαλό κάποιου. Η έρευνα αυτή αποδεικνύει επίσης ότι όταν κάποιος ακούει τις μεγάλες αλήθειες απευθείας από έναν φωτισμένο Δάσκαλο, αυτές γίνονται μέρος του DNA του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι μεταμορφώνονται όταν ακούνε τα λόγια του Διδασκάλου. Με αυτόν τον τρόπο τα λόγια του Διδασκάλου, δίνουν άμεση εμπειρία στους ανθρώπους.
 Ο Nιτιανάντα αποκαλύπτει ότι αυτή η διαδικασία ονομάζεται "μύηση". Η μύηση είναι σαν να ανάβεις ένα λυχνάρι από μια φωτιά που είναι ήδη αναμμένη. Το λυχνάρι μπορεί να ανάψει μόνο από μια φωτιά ή από ένα άλλο αναμμένο λυχνάρι. Ομοίως, μόνο το επαναπρογραμματισμένο DNA ενός φωτισμένου όντος μπορεί να μεταδώσει τα σωστά λόγια και τη συχνότητα σε ένα άλλο άτομο και να επαναπρογραμματίσει το DNA του. 
 Το DNA του κάθε ατόμου μπορεί να επαναπρογραμματιστεί με τις σωστές λέξεις, τη σωστή ψαλμωδία και τη σωστή μύηση από έναν φωτισμένο δάσκαλο. Στο πρόγραμμα Inner Awakening που διεξάγεται από τον Νιτιανάντα, κάθε συνεδρία είναι μια μύηση. Το DNA κάθε συμμετέχοντος επαναπρογραμματίζεται για φώτιση. Η μύηση δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πάρουν μια γεύση μιας ζωντανής φώτισης κατά τη διάρκεια του προγράμματος.