ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ DNA = ΤΑΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ DNA = ΤΑΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

 Από το 2012, η ανθρώπινη συνείδηση υποβάλλεται σε μια μεγάλη αλλαγή προς την ανώτερη συνείδηση. Αυτή η αλλαγή θα συμβεί με την ενεργοποίηση του κυτταρικού DNA. To επίπεδο ενεργοποίησης του κοιμισμένου DNA, ελέγχει την συχνότητα σας. Κάθε φορά που μια έλικα του DNA ενεργοποιείται, κατεβάζεις υψηλή συνείδηση από το σύμπαν και έλκεις ανθρώπους, μέρη και γεγονότα παρόμοιας υψηλής συχνότητας. Η ερευνήτρια και επιστήμονας Sheryl Kakshialansa λέει: "Η ενεργοποίηση του "DNA σκουπίδι" ή αλλιώς του κοιμισμένου DNA, είναι ένα καταπληκτικό δώρο που επιταχύνει την πνευματική αφύπνιση της συλλογικής συνείδησης στον πλανήτη".
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ DNA = ΤΑΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!1
 Οι επιστήμονες Grayzna και Franz διαπίστωσαν ότι το DNA μπορεί να προκαλέσει μοτίβα στο κενό, δημιουργώντας μαγνητικές σκουληκότρυπες. Οι σκουληκότρυπες είναι συνδέσεις που μοιάζουν με σήραγγες μεταξύ των περιοχών του σύμπαντος μέσω των οποίων το DNA προσελκύει κομμάτια πληροφοριών εκτός χρόνου και χώρου και τα μεταφέρει στη συνείδησή μας. Σημειώθηκε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μεταδοθούν μεταξύ ατόμων των οποίων το DNA έχει ενεργοποιηθεί ή ήταν ενεργοποιημένο.
 Το βασικό αποτύπωμα του ανθρώπινου DNA είναι χτισμένο σε μια δομή 12 ελίκων. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ακτινοβολεί, μπορεί να ενσωματώνει 12 διαστάσεις συνειδησιακής επίγνωσης. Το άτομο με μια ή δύο έλικες DNA αφυπνισμένες, είναι σαν ένας υπολογιστής με μνήμη ROM μόνο 16MB. Αλλά μόλις ενεργοποιηθεί η δομή του DNA, είναι σαν να δίνετε σύνδεση υψηλής ταχύτητας Internet στον υπολογιστή σας. Στην συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οτιδήποτε μόνο με την πρόθεση και την διαίσθηση σας.
 Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μόνο μια έλικα DΝΑ ενεργοποιημένη. Όταν κάποιος γίνεται πνευματικός αναζητητής, έτοιμος να αναλάβει τον κίνδυνο να παραιτηθεί από την ευχαρίστηση των αισθήσεων για κάτι που δεν καταλαβαίνει, κάτι που δεν είναι απτό σε αυτόν, τότε η δεύτερη έλικα του DNA ξυπνάει. Σε όλους σχεδόν τους ειλικρινείς αναζητητές η δεύτερη έλικα του DNA είναι ήδη ξύπνια. 
 Το ξύπνημα από το την δεύτερη έως την έκτη έλικα, είναι η περίοδος φώτισης. Από την έκτη έως την δωδέκατη, είναι η περίοδος τoυ Avatar. Μέχρι την στιγμή που ξυπνάει η δωδέκατη έλικα, είσαι Avatar! Μετά την αφύπνιση της δωδέκατης έλικας, ανοίγουν εκατοντάδες νέες στρώσεις. Αυτό εννοείται με τον όρο «poornavtara» - μέσω του οποίου αποκαλύπτονται συνεχώς τόσες πολλές διαφορετικές αλήθειες και αποκαλύψεις στον κόσμο, που συνεχώς μοιράζονται με τον κόσμο. Έτσι λοιπόν, το ερώτημα τώρα είναι, πώς να ξυπνήσετε τα επόμενα επίπεδα DNA;
 Η τεχνική για να ξυπνήσετε την τρίτη έλικα είναι - θυμηθείτε ποιος είστε. Θυμηθείτε συνεχώς ποιοι είστε πραγματικά. Είναι φυσικό να νομίζετε ότι ένα μέρος σας είναι η ταυτότητα που δείχνετε στον κόσμο. Μόλις το κάνετε αυτό, ένα άλλο μέρος σας θα πει αμέσως ότι αυτό δεν μπορεί να είναι εσύ επειδή η ταυτότητα συνεχώς αλλάζει. Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας να αλλάξετε την ταυτότητα που προβάλλετε στον κόσμο.
 Σε μισή ώρα μπορεί να αλλάξει σε κάποια άλλη ταυτότητα. Μερικές φορές όταν δεν είστε σε θέση να διατηρήσετε την κοινωνική ταυτότητα ή όταν η ταυτότητά σας, σας ταλαιπωρεί, σε 21 λεπτά (ένας κύκλος του χρόνου) αν καθίσετε και μιλήσετε στον εαυτό σας, μπορείτε απλά να την αλλάξετε. Είναι ρευστή, αλλάζει. Πώς λοιπόν μπορεί αυτή η ταυτότητα να είσαι εσύ! Τότε ποιος είσαι πραγματικά;
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ DNA = ΤΑΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!2
 Σε λίγα λεπτά θα αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο σημείο στο οποίο στρέφεστε. Τι είναι το εγώ; Μια σιωπηλή επίγνωση θα συμβεί για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, επειδή δεν είστε σε θέση να βρίσκεστε υπό την πίεση της δικής σας παρατήρησης, θα χαθεί. Φεύγει σε κάποιο άλλο θέμα ή αντικείμενο και αυτή η ιδέα χάνεται. Αυτό σημαίνει ότι αγγίζετε τη τρίτη έλικα του DNA σας, αλλά σας διώχνει πίσω! Εκεί είναι που χρειάζεστε την αναζήτηση, την έρευνα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πείτε στον εαυτό σας - «Δεν πρόκειται απλώς να χτίσω το σώμα μου, πρόκειται να οικοδομήσω την ίδια δομή του DNA μου». Με την έρευνα, την αναζήτηση, είναι σαν να κάνετε άσκηση με βάρη. Αυτή θα μπει στην δομή του DNA σας. Όταν σηκώνετε τα βάρη με επίγνωση, αισθανθείτε την τεράστια πίεση - όχι τον πόνο. Άν έχετε επίγνωση, δεν θα φέρει ποτέ πόνο η διαδικασία. Μπορεί να ονομαστεί, μόνο ως πίεση στους μύες και το σύστημά σας. Όταν αισθάνεστε την έντονη πίεση στους μύες σας, αποφασίστε έντονα ότι θα αλλάξετε τη δομή του DNA σας σηκώνοντας τα βάρη. Με έρευνα και επίγνωση συνεχίστε να κάνετε αυτό που οι μύες σας δεν θέλουν να κάνουν! Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδέες αυτές, μπορούν σιγά-σιγά να γίνουν μια εμπειρία σε εσάς.
 Η έντονη αναζήτηση και μόνο, ξυπνά τουλάχιστον τέσσερις έως πέντε έλικες του DNA. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται, καμία sadhana (πνευματική εξάσκηση), απλά έντονη λαχτάρα. Η έντονη επιθυμία του σπόρου του μήλου, το καθιστά να γίνει ένα δέντρο με πολλά μήλα ή ένα βλαστοκύτταρο πολλαπλασιάζεται σε δύο ή τρία. Με τον ίδιο τρόπο γίνεται πολλά βλαστοκύτταρα. Έτσι σιγά-σιγά, η ταυτότητα που παρουσιάζεται, γίνεται ένα μικρό επιφανειακό μέρος της ατομικής συνείδησης. Δεν είναι πλέον το μισό της ταυτότητας, είναι εκτός ταυτότητας. Όταν η ταυτότητα που εμφανίζεται στον κόσμο είναι το μεγαλύτερο μέρος της συνείδησης, είσαι άνθρωπος, όταν σβήνεται, είσαι Θεός.