ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ

 Όπως ακριβώς τα δύο μάτια που έχετε, έχετε και μια τρίτη δυνατότητα να αντιληφθείτε όχι μόνο όλο τον κόσμο, αλλά και όλο το Σύμπαν. Η αφύπνιση του τρίτου ματιού είναι μια νέα δυνατότητα.
Ανοιγοντας το τριτο ματι - Τι ειναι η αφυπνιση του Τριτου Ματιου;1
 Η καρδιά και οι πνεύμονες είναι εσωτερικά όργανα. Ενώ το τρίτο μάτι είναι ένα εσωτερικό όργανο, δεν χρησιμεύει μόνο για να βλέπεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε, να αγγίξετε, να νιώθετε, αλλά επίσης και να δουλεύετε. Το τρίτο μάτι είναι μια ισχυρή νέα δυνατότητα. Λέγεται τρίτο μάτι επειδή την στιγμή που ενεργοποιείται, το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι να μπορείτε να βλέπετε με τα δύο μάτια κλειστά.
Το Τρίτο Μάτι Ανοίγει Μια Νέα Διάσταση της Ζωής!
 Το Τρίτο μάτι δεν αφυπνίζει μόνο τις καθημερινές ανάγκες σας, όπως υγεία και αφθονία, αλλά επίσης μια νέα διάσταση της ζωής. Αυτό συμβαίνει όταν η kundalini shakti (έμφυτη δυναμική ενέργεια) ξυπνήσει και ανυψωθεί στο κέντρο των φρυδιών. Ανάμεσα στα φρύδια και την μύτη υπάρχει το σημείο που βρίσκεται το τρίτο μάτι. Όταν το τρίτο μάτι σας είναι αφυπνισμένο, ξεκινάτε να αντιλαμβάνεστε όλη την ζωή, σαν μια υψηλότερη διάσταση με μεγαλύτερες δυνατότητες. Η Kundalini Shakti σας, ξεκινά να μένει σε υψηλότερα πεδία έτσι ώστε πάντα να σας κρατά στο επόμενο επίπεδο της ολοκλήρωσης, με την ύψιστη ενέργεια, ύψιστη υγεία και κορυφαίες δυνατότητες. Όλες οι κορυφαίες δυνατότητες, σας ανοίγουν.
 Όταν ανάψετε έναν λύχνο και βάζετε έναν άλλο λύχνο δίπλα του, η φλόγα πηδάει στον λύχνο που είναι σβησμένος. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει κοντά στο αφυπνισμένο τρίτο μάτι ενός Φωτισμένου Δασκάλου. Στα γραπτά Shiva Agamas, ο Mahadeva δίνει μια όμορφη τεχνική που ονομάζεται Shaktipada. Η λέξη Shaktipada περιγράφεται στα Agamas ως μεταβίβαση της ενέργειας για να αφυπνίσει την Kundalini Shakti σας και το τρίτο μάτι. Αν το τρίτο μάτι σας είναι ξύπνιο, θα είστε ικανοί να βλέπετε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα φυσικά σας μάτια. Θα είστε ικανοί να ακούτε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα φυσικά σας αυτιά. Πολλές πολλαπλές δυνάμεις και δυνατότητες ξεκινούν να ανοίγουν.
Το Τρίτο Μάτι είναι το Να Βλέπετε Συνειδητά
 Η όραση του Τρίτου Ματιού δεν είναι τίποτα άλλο παρά "Να Βλέπετε Συνειδητά". Να βλέπετε συνειδητά, σημαίνει να βλέπετε από την εσωτερική σας κατάσταση - την συνείδηση σας. Είναι να βλέπετε με επίγνωση - να βλέπετε πριν οι σκέψεις σας να επηρεάσουν την κατανόηση σας και την εμπειρία σας. Είναι το να βλέπετε την υπάρχουσα πραγματικότητα όπως είναι, χωρίς κρίση. Αυτό το ίδιο γίνεται δύναμη.
 Η Maya Matrix είναι το δίκτυο των ψευδαισθήσεων που σας κάνει να πιστεύετε πως οτιδήποτε αντιλαμβάνεστε χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις σας, είναι πραγματικότητα. Σας εξαπατά στο να πιστεύετε ότι αυτά που θυμάστε από το παρελθόν είναι αυτά που όντως συνέβησαν. Σας δίνει την εντύπωση ότι η ζωή είναι γεμάτη από ταλαιπωρία και πόνο. Συνήθως ο άνθρωπος παίρνει παραπάνω από το 50% των επιλογών του μέσω της οθόνης της ψευδαίσθησης. Μόνο όταν το τρίτο μάτι είναι αφυπνισμένο, μπορείτε να δείτε το παρελθόν όπως συνέβη. Ξεκινάτε να βλέπετε την πραγματικότητα χωρίς κρίση. Ξεκινάτε να βλέπετε με επίγνωση, πριν οι σκέψεις αναδυθούν στην εσωτερική σας κατάσταση. Ξεκινάτε να λειτουργείτε έξω από το δίκτυο των ψευδαισθήσεων. Οι πολλαπλές δυνάμεις και δυνατότητες ξεκινούν να ανοίγουν σε σας.
Ανοιγοντας το τριτο ματι - Τι ειναι η αφυπνιση του Τριτου Ματιου;2
Shaastra Pramaana
dhāmāntaḥ-kṣobhasambhūtasūkṣma-āgni-tilakākṛtīm |
binduṁ śikhānte hṛdaye layānte dhyāyato layaḥ || 37 ||
Μετάφραση:
 Όταν ασκείτε λεπτή πίεση ή επίγνωση στην λεπτή ενέργεια στο μάτι, μια σπίθα φλόγας που μοιάζει στο σχήμα του σημαδιού tilaka [το ιερό σημάδι ανάμεσα στα φρύδια, το ajna chakra] έρχεται μπρος στο μάτι εσωτερικά. Ασκώντας την αναπαυτική επίγνωση σε αυτό το σημείο, η φλόγα μιας αιχμής στο τρίτο μάτι ή στο ενεργειακό κέντρο του στέμματος (7ο chakra) ανοίγει στο σπήλαιο της καρδιάς. Όταν αυτή η βαθιά επίγνωση φτάσει την ολοκλήρωση, συμβαίνει η απορρόφηση στο φως της τελικής συνείδησης, της κατάστασης του Sadashiva.
Το Τρίτο Μάτι, η Έδρα της Συνείδησης
 Το Τρίτο Μάτι είναι μια πολύ ισχυρή, σημαντική δύναμη που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο - είναι η ίδια η ουσία της συνείδησης σας. Όλες οι ασυνήθιστες, μυστικές και πνευματικές παραδόσεις δουλεύουν με το να ξυπνήσουν το Τρίτο Μάτι. Μόνο στην Βεδική παράδοση όλες οι Ινδουιστικές θεότητες απεικονίζονται με τρία μάτια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γίνετε Θεός μόνο αν το Τρίτο Μάτι σας έχει αφυπνιστεί, όχι αλλιώς. Οι Ινδοί έχουν εργαστεί τόσο πολύ στην ενεργοποίηση του Τρίτου Ματιού, ανακαλύπτωντας από καιρό πριν, ότι αν βάζουν kumkum (επεξεργασμένος κουρκουμάς), το λεγόμενο και bindi, στην περιοχή του Τρίτου Ματιού, αυτό εργάζεται για να το αφυπνίσει.
Ανοιγοντας το τριτο ματι - Τι ειναι η αφυπνιση του Τριτου Ματιου;3
 Η αφύπνιση του Τρίτου Ματιού ξυπνάει τα μη-μηχανικά μέρη του εγκεφάλου, που σας επιτρέπουν να βιώσετε δυνάμεις όπως η τηλεπάθεια, η υλοποίηση, η τηλεμεταφορά και πολλές άλλες θαυματουργές δυνάμεις. Το Τρίτο Μάτι είναι η γέφυρα μεταξύ του φυσικού κόσμου και των ψυχικών και κοσμικών καταστάσεων. Μοιάζει σαν ένα "κέντρο περιήγησης", μια πόρτα στο Σύμπαν. Μπορείτε να δεχτείτε και να μεταδώσετε οτιδήποτε στο Σύμπαν μέσω του Τρίτου Ματιού, ζώντας με αφάνταστες δυνάμεις όταν αυτό είναι ολοκληρωτικά αφυπνισμένο.
 Η δύναμη του Τρίτου Ματιού είναι τόσο ασυνήθιστη, που αν η επίγνωση σας είναι στο Τρίτο Μάτι καθώς αφήνετε το σώμα, θα γίνετε φωτισμένος. Επίσης είναι αλήθεια ότι οποιοσδήποτε πεθάνει στην ιερή πόλη Βαρανάσι, στις όχθες του ποταμού Γάγγη, θα λυτρωθεί.
 Το Βαρανάσι είναι ένα πολύ ισχυρό πνευματικό κέντρο, ευλογημένο από τον Θεό Σίβα. Το "Βαρανάσι" στα Σανσκριτικά σημαίνει η περιοχή μεταξύ του varana (φρύδια) και του nasi (μύτη). Τα αμέτρητα οφέλη ενός αφυπνισμένου Τρίτου Ματιού, μπορούν να βιωθούν καθώς είναι εν ζωή κάποιος, στην παρουσία μιας ζωντανής σπάνιας ενσάρκωσης στο πρόγραμμα Inner Awakening.