ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ

 Θα μιλήσω για την δύναμη του να είναι κανείς ισχυρός και για το πώς, όταν κάποιος είναι ισχυρός, κάνει πάντα την εσωτερική του κατάσταση πραγματικότητα. Το να νιώθει κανείς ισχυρός, η αίσθηση του να είναι δυνατός και να μην αφήνει αδυναμίες στη εσωτερική του κατάσταση είναι το κλειδί. Ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα που έμαθα στη ζωή μου είναι "Να είσαι ευδαίμων". Όταν βρίσκεστε στην κατάσταση ευδαιμονίας, τα πάντα γύρω σας θα συμβούν με τον καλύτερο τρόπο, αίσια, πέρα από τις προσδοκίες σας. Να είστε συνεχώς ευδαίμονες, να είστε σε πολύ δυνατή εσωτερική κατάσταση, να υψώνετε συνεχώς τον εαυτό σας σε αυτή την ισχυρή κατάσταση.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ1
Η ολοκλήρωση είναι ο μεγαλύτερος πλούτος
 Γιατί η αδυναμία εισέρχεται σε σας; Δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάποια μορφή ανολοκλήρωσης. Μια ανολοκλήρωση είναι αρκετή για να σας κρατήσει αδύναμους για όλη σας τη ζωή. Μην επιτρέπετε σε σας ούτε μία ανολοκλήρωση. Φέρτε τον εαυτό σας επανειλημμένα στην κατάσταση της ολοκλήρωσης. Τα κακά νέα είναι ότι πρέπει να εξασκείστε επανειλημμένα. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εφικτό. Ο μεγαλύτερος πλούτος που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπος είναι η ολοκλήρωση.
Η δυνατότητα δημιουργεί πραγματικότητα
 Τώρα σας δίνω την επιστήμη της δυνατότητας - κάνοντας αυτό που θέλετε ως πραγματικότητα. Αυτή είναι μια από τις πολύ ισχυρές επιστήμες που έλαβα από έναν μεγάλο Δάσκαλο, ο οποίος με τη σειρά του έλαβε από τον Γκουρού του, η οποία προέρχεται από την δέκα χιλιάδων ετών τουλάχιστον, Βεδική Παράδοση. Αυτή είναι η επιστήμη του να κάνεις αυτό που θέλεις ως πραγματικότητα - δημιουργώντας έναν χώρο για την δυνατότητα. Το μυαλό σας έχει εδραιωθεί στην πίστη του αδύνατου, επειδή όταν όλο και περισσότερο πιστεύετε στην "αδυναμία", η πλάνη και η ψευδαίσθηση μπορούν να σας εκμεταλλευτούν.
Το ριζικό πρότυπο δημιουργεί προκαθορισμένο μέλλον
 Όταν γεννηθήκατε, είστε σαν μια καθαρή ύπαρξη που προσγειώθηκε στον πλανήτη γη. Μόλις διαμορφώσατε τα ριζικά πρότυπα σε σας, χάσατε αυτή την κατάσταση.  Το «ριζικό πρότυπο» σημαίνει η βαθιά ταυτότητα που δημιουργείτε για εσάς και τους άλλους. Μην νομίζετε ότι κουβαλάτε μόνο την ταυτότητα σας. Κρατάτε επίσης μια ταυτότητα του κόσμου μέσα σας και κοιτάτε τον κόσμο μόνο μέσα από αυτήν. Αυτό ονομάζω "ριζικά πρότυπα", την ταυτότητα με την οποία βλέπετε εσάς και τον κόσμο.
 Αν βλέπετε τον κόσμο μέσω αυτών των ριζικών προτύπων, αυτό ονομάζεται "Agamya" (προκαθορισμένο μέλλον). Βλέποντας συνεχώς τον κόσμο μέσα από την αντίληψη της αδυναμίας, μέσα από τα ριζικά σας πρότυπα είναι το "προκαθορισμένο μέλλον" σας. Στα Σανσκριτικά λέγεται "Agamya".
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ2
Ξαναγράψτε το μέλλον σας
 Αυτό το Κάρμα Agamya θα είναι πάντα καταστροφικό. Αν ολοκληρώσετε με όλα τα ριζικά πρότυπα και δημιουργήσετε μια νέα κατάσταση ολοκλήρωσης και ζείτε ολοκληρώνοντας όλες τις ανολοκληρώσεις σας, αυτό σημαίνει να ζείτε την «Prarabdha» σας. Αν αποφασίσετε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να ξαναγράψετε το μέλλον σας, αυτό είναι «Ishwaratva», να είστε ηγέτης.
 Το να είστε ηγέτης σημαίνει να ξαναγράψετε το μέλλον σας. Δεν σας διδάσκω προσωπική ανάπτυξη. Στην προσωπική ανάπτυξη, πάντα θα παλεύετε, είτε κερδίζετε είτε χάνετε, θα παλεύετε. Για παράδειγμα, αν προσπαθείτε να σταματήσετε το κάπνισμα, αν κερδίσετε, ακόμα και μετά τη νίκη, θα αγωνίζεστε να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση του μη καπνιστή. Είτε κερδίζετε είτε αποτυγχάνετε, θα συνεχίσετε να παλεύετε με όλες τις προσπάθειες ανάπτυξης της προσωπικότητας. Έτσι, όλες οι προσπάθειες ανάπτυξης προσωπικότητας σας οδηγούν σε περισσότερο άγχος και περισσότερη δουλειά.
 Δεν ενδιαφέρομαι για την προσωπική ανάπτυξη. Ενδιαφέρομαι να σας βοηθήσω να ξαναγράψετε το μέλλον σας, που σημαίνει, να έχετε μια πλήρη απόλυτη αποσύνδεση από τα προηγούμενα ριζικά σας πρότυπα, από τις περασμένες ιδέες που κρατάτε για εσάς και τον κόσμο. Δημιουργώντας εντελώς μια νέα ιδέα για εσάς και τη ζωή. Αυτό είναι που δίνει ο Κρίσνα στον Αρτζούνα ως ευλογία ενός θεϊκού οράματος.
Πραγματικότητα είναι ό, τι συμβαίνει σε σας
 Η ύλη, οι τοίχοι γύρω σας, η καρέκλα που κάθεστε, το σπίτι που ζείτε, η ύλη γύρω σας δεν είναι πραγματικότητα. Το πώς εμφανίζεται αυτή η ύλη σε σας, είναι η πραγματικότητα. Είτε βρίσκεστε στο ναό, είτε στο σπίτι, ο τοίχος είναι ο ίδιος. Αλλά στο σπίτι, αισθάνεστε ότι είναι το σπίτι σας και ο τοίχος είναι δικός σας. Στο ναό, ανήκει στο Θεό. Η ύλη μπορεί να είναι η ίδια, αλλά πώς εμφανίζεται σε σας, είναι η πραγματικότητα.
 Αν η ύλη εμφανίζεται σε εσάς προκαλώντας πόνο και ταλαιπωρία, είστε στην κόλαση. Αν η ύλη εμφανίζεται σε εσάς προκαλώντας χαρά, ολοκλήρωση και εκπλήρωση, βρίσκεστε στον παράδεισο. Τα καλά νέα είναι ότι με οποιονδήποτε τρόπο η ύλη εμφανιστεί, μπορεί να μεταμορφωθεί. Την ίδια αλήθεια, για τα τελευταία δέκα χιλιάδες χρόνια, οι Rishis μας επαναλαμβάνουν, τα τελευταία δέκα χρόνια, εγώ επαναλαμβάνω. Το πώς η ύλη παρουσιάζεται σε εσάς, είναι πραγματικότητα. Κανείς άλλος δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η ύλη σας παρουσιάζεται. Κανείς άλλος δεν μπορεί να παρέμβει στην κατάσταση ολοκλήρωσης σας.
 Κανείς άλλος δεν μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η πραγματικότητα σας παρουσιάζεται. Εσείς είστε οι κύριοι της πραγματικότητας σας. Ένας άνθρωπος που σταματάει ακολουθώντας την ιδέα της αδυναμίας, εξακολουθεί να βρίσκεται στους κατώτερους κόσμους, της χαμηλότερης ύπαρξης. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει και κάνει τα αδύνατα δυνατά, επιτυγχάνει την «Ishwaratva» - Συνείδηση Ηγεσίας.