ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

 Κάθε φορά που μιλάτε στον εαυτό σας, υπάρχει ένα μέρος σας που σας διαταράσσει συνεχώς - αυτό ονομάζεται "ανολοκλήρωση". Αυτό είναι ένα καταπιεστικό πρότυπο που σας αποτρέπει να υλοποιήσετε αυτό που θέλετε. Για παράδειγμα, θέλετε να πετύχετε κάτι, αλλά η εσωτερική σας φωνή σας κοροϊδεύει ή σας θυμίζει συνεχώς τις αποτυχίες που είχατε στο παρελθόν. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τις ανολοκληρώσεις είναι ότι δεν είσαστε ικανοί να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Συνέχεια θα έχετε εμπειρίες τύπου «φυλακισμένης ζωής» και λόγω εκείνης της ανολοκλήρωσης, δεν θα είστε ικανοί να ζείτε με ακεραιότητα, αυθεντικότητα, υπευθυνότητα και εμπλουτισμό. Μια στο τόσο, ρωτάτε τους εαυτούς σας, «Τι κάνω; Τι συμβαίνει; Πηγαίνω προς την σωστή κατεύθυνση; Θα βρεθώ στην σωστή κατεύθυνση; Είναι καλά έτσι τα πράγματα;». Όσες περισσότερες φορές κάνετε αυτό-αξιολόγηση, τόσο πιο πολύ θα είστε εγω-κεντρικοί. Αυτή είναι μια ανολοκλήρωση που σας δίνει αυτή την ανασφάλεια, σας κάνει να κάνετε αυτό-αξιολόγηση ξανά και ξανά.
Εισαγωγη στην Ολοκληρωση
Εισαγωγή στην Ολοκλήρωση
Η Επιστήμη της Ολοκλήρωσης: Αλλάζοντας το Παρελθόν σας για να Αλλάξετε το Μέλλον σας
«Ζώντας ξανά το παρελθόν σας, με μια νέα κατανόηση, επιλέγοντας να μην επαναλαμβάνετε τα περασμένα λάθη, τις ανολοκληρώσεις και πρότυπα συμπεριφοράς στο μέλλον, είναι ολοκλήρωση».
 Έχουν κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει. Η  Ολοκλήρωση είναι η μοναδική μέθοδος, με την οποία μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και το παρελθόν σας! Χρειάζεται να γνωρίζετε ότι, αν το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, το μέλλον επίσης δεν μπορεί να αλλάξει! Η συμπεριφορά σας απέναντι στο παρελθόν σας και η συμπεριφορά σας απέναντι στο μέλλον, θα είναι η ίδια. Αν νομίζετε ότι ήσασταν αδύναμοι στο παρελθόν, θα είστε αδύναμοι στο μέλλον επίσης! Η εσωτερική σας κατάσταση, βιώνει το παρελθόν και το μέλλον σας, στην ίδια γλώσσα, με τον ίδιο τρόπο. Τα περιστατικά, οι αντιλήψεις σας και οι αυτό-αξιολογήσεις σας, είναι οι κολόνες στις οποίες το παρελθόν σας είναι χτισμένο. Αν ολοκληρώσετε τον εαυτό σας τώρα, η αντίληψη και οι αυτό-αξιολογήσεις σας, που σημαίνει το 66% του παρελθόντος σας θα καούν! Ύστερα, μπορεί το παρελθόν σας να στέκεται όπως είναι τώρα; Όχι! Θα είναι απλά με δεδομένα. Οπότε, το παρελθόν σας θα χάσει την υπεροχή του απέναντι σας. Το παρελθόν σας θα μεταμορφωθεί. Αυτός είναι ο τρόπος για να μεταμορφωθεί το μέλλον σας.
Οι ορισμοί της Ολοκλήρωσης από τον Mahadeva – Shaastra Pramana
Γνήσιο Κείμενο από τις Βεδικές Γραφές:
देवदेव त्रिशूलाङ्क कपालकृतभूषण।
दिग्देशकालशून्या च व्यपदेशविवर्जिता॥ २२॥
Ματάφραση:
«Κοιτάτε το παρελθόν σας, όταν ταυτοποιηθεί αυτό, αφήστε την προσοχή σας να είναι σε κάποιο γεγονός του παρελθόντος και όταν η μορφή σας έχει χάσει τα χαρακτηριστικά του παρόντος, έχει μεταμορφωθεί».
 Η ολοκλήρωση είναι να αφαιρείτε την ψευδαίσθηση της ανολοκλήρωσης, που σας κάνει να συλλαμβάνετε Τον άλλο να είναι ως κάτι χωριστό από εσάς. Μόνο με την ολοκλήρωση, εσείς γίνεστε ολοκληρωμένα όντα, όλες οι εσωτερικές σας καταστάσεις, το σώμα, ο νους, τα πάντα έρχονται υπό τον δικό σας έλεγχο, τα πάντα έρχονται κάτω από εσάς, μέρος από εσάς. Χωρίς την ολοκλήρωση, δεν μπορείτε να είστε ένα μόνο ον.
Εισαγωγη στην Ολοκληρωση
Εισαγωγή στην Ολοκλήρωση
Η Ολοκλήρωση είναι μια Απόφαση 
 Απλά με την δική σας απόφαση, μπορείτε να ολοκληρωθείτε! Αν μπορείτε να βρεθείτε στην κατάσταση της ολοκλήρωσης απλά με την απόφαση σας, ζείτε την φώτιση. Αν είστε ικανός να επιτύχετε την κατάσταση της ολοκλήρωσης, απλά από την απόφαση «Είμαι ολοκληρωμένος», η αυθόρμητη ολοκλήρωση και οι ανολοκληρώσεις δεν θα επιστρέψουν να σας ενοχλήσουν ξανά πια στην εσωτερική σας κατάσταση, είστε ελεύθερος! Αν ζείτε αυτή την κατάσταση, ζείτε την φώτιση.
 Πηγαίνετε να ολοκληρωθείτε! Κάντε την ολοκλήρωση τρόπο ζωής, όπως την αναπνοή σας. Επειδή η ολοκλήρωση φέρνει την σταθερότητα! Η ολοκλήρωση φέρνει  εξυπνάδα! Η ολοκλήρωση φέρνει γνώση! Η ολοκλήρωση κάνει τα πράγματα τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό σας, που μπορείτε να θυμηθείτε τα σωστά πράγματα. Η ολοκλήρωση φέρνει τέτοια πληρότητα στον εγκέφαλο σας, που θα ξεχάσετε όλα τα λάθος πράγματα, όλα τα αρνητικά πράγματα δεν θα έχουν δύναμη πάνω σας!
Η ολοκλήρωση είναι ζωή!